180+ Njuskalo.hR Nekretnine Sesvete Svježe

180+ Njuskalo.hR Nekretnine Sesvete Svježe. Prodaja, stan, sesvete, pirinova ulica, novogradnja. Velik izbor nekretnina na oglasniku njuskalo.hr. Ispred zgrade besplatni javni parking.

Prodaja Kuca Sesvete Kuce Prodaja Sesvete Nekretnine Njuskalo

Najcool Prodaja Kuca Sesvete Kuce Prodaja Sesvete Nekretnine Njuskalo

U zgradi je lift i pristup invalidima. Prodaja, stan, sesvete, savska cesta, 4s, 78m2. Ispred zgrade besplatni javni parking.

Prodaja, stan, sesvete, pirinova ulica, novogradnja.

Oglasi za stanove, kuće, poslovne prostore i garaže sa slikama, opisom i cijenama. Prodaja, stan, sesvete, savska cesta, 4s, 78m2. U stanu je centralno etažno grijanje. Ispred zgrade besplatni javni parking. Projekt sesvete projekt novogradnje će imati ukupno 11 stanova, a početak radova za svibanj 2022.g. Velik izbor stanova u malim oglasima sa slikom, opisom i cijenom stana sesvete. Prodaje se stan od 40m2, naselje iver, sesvete.

Prodaja Kuca Sesvete Kuce Prodaja Sesvete Nekretnine Njuskalo

Prodaje se stan od 40m2, naselje iver, sesvete. Velik izbor nekretnina na oglasniku njuskalo.hr. Lijep i svijetao stan od 70m2 unutarnje površine 70m2. Prodaje se stan od 40m2, naselje iver, sesvete. Lijep i svijetao stan od 70m2 unutarnje površine 70m2.

Prodaja Kuca Sesvete Novo Brestje 600m2 Prodaja

Prodaje se stan od 40m2, naselje iver, sesvete.. Prodaje se stan od 40m2, naselje iver, sesvete.. U stanu je centralno etažno grijanje.

Kuca Katnica 216 M2 Sesvete Vugrovec Prodaja

Nalazi se u blizini svih važnijih sadržaja, vrtića, škole, trgovine... Prodaja, stan, sesvete, pirinova ulica, novogradnja.. Oglasi za stanove, kuće, poslovne prostore i garaže sa slikama, opisom i cijenama.

Sesvete Varazdinska 2 Kuce Na Parceli 711 M2 Prodaja

Velik izbor stanova u malim oglasima sa slikom, opisom i cijenom stana sesvete. Prodaja, stan, sesvete, savska cesta, 4s, 78m2. U stanu je centralno etažno grijanje. Velik izbor stanova u malim oglasima sa slikom, opisom i cijenom stana sesvete. Stan se nalazi u prizemlju. Prodaje se stan od 40m2, naselje iver, sesvete. Stanu pripadaju i 2 parkirna mjesta, svako po 12.5m2. Ispred zgrade besplatni javni parking. Prodaja, stan, sesvete, pirinova ulica, novogradnja. Lijep i svijetao stan od 70m2 unutarnje površine 70m2. U zgradi je lift i pristup invalidima... Lijep i svijetao stan od 70m2 unutarnje površine 70m2.

Prodaje Se Kuca U Neposrednoj Blizini Sesveta 35000 Prodaja

Oglasi za stanove, kuće, poslovne prostore i garaže sa slikama, opisom i cijenama. Stanu pripadaju i 2 parkirna mjesta, svako po 12.5m2. Prodaje se stan od 40m2, naselje iver, sesvete. Oglasi za stanove, kuće, poslovne prostore i garaže sa slikama, opisom i cijenama. Nalazi se u blizini svih važnijih sadržaja, vrtića, škole, trgovine. Ispred zgrade besplatni javni parking. U stanu je centralno etažno grijanje. U zgradi je lift i pristup invalidima. Prodaja, stan, sesvete, pirinova ulica, novogradnja.. U zgradi je lift i pristup invalidima.

Kuca Zagreb U Vurnovcu Sesvete Visoka Prizemnica 160 M2 Prodaja

Prodaja, stan, sesvete, savska cesta, 4s, 78m2... Oglasi za stanove, kuće, poslovne prostore i garaže sa slikama, opisom i cijenama. U zgradi je lift i pristup invalidima. Prodaje se stan od 40m2, naselje iver, sesvete. Projekt sesvete projekt novogradnje će imati ukupno 11 stanova, a početak radova za svibanj 2022.g. Stan se nalazi u prizemlju. U stanu je centralno etažno grijanje. Prodaja, stan, sesvete, pirinova ulica, novogradnja. Ispred zgrade besplatni javni parking. Velik izbor stanova u malim oglasima sa slikom, opisom i cijenom stana sesvete.

Kuca Prodaja Sesvete Kasinska 211 M2 Prodaja

Oglasi za stanove, kuće, poslovne prostore i garaže sa slikama, opisom i cijenama. Lijep i svijetao stan od 70m2 unutarnje površine 70m2. Stanu pripadaju i 2 parkirna mjesta, svako po 12.5m2. Velik izbor stanova u malim oglasima sa slikom, opisom i cijenom stana sesvete. Prodaja, stan, sesvete, pirinova ulica, novogradnja.

Sesvete Centar Gaisce Kuca 200 M2 Izuzetna Lokacija Prodaja

Nalazi se u blizini svih važnijih sadržaja, vrtića, škole, trgovine. Velik izbor nekretnina na oglasniku njuskalo.hr. Oglasi za stanove, kuće, poslovne prostore i garaže sa slikama, opisom i cijenama. Prodaja, stan, sesvete, savska cesta, 4s, 78m2.. Velik izbor nekretnina na oglasniku njuskalo.hr.

Kuca Za Adaptaciju Ili Rekonstrukciju I Nadogradnju Sesvete Prodaja

Ispred zgrade besplatni javni parking. Prodaja, stan, sesvete, savska cesta, 4s, 78m2. Prodaja, stan, sesvete, pirinova ulica, novogradnja. U zgradi je lift i pristup invalidima. Oglasi za stanove, kuće, poslovne prostore i garaže sa slikama, opisom i cijenama. Stanu pripadaju i 2 parkirna mjesta, svako po 12.5m2. Velik izbor stanova u malim oglasima sa slikom, opisom i cijenom stana sesvete.

Stan Zagreb Sesvete 144 00 M2 Penthouse Novogradnja Prodaja

Velik izbor stanova u malim oglasima sa slikom, opisom i cijenom stana sesvete. Prodaje se stan od 40m2, naselje iver, sesvete. Lijep i svijetao stan od 70m2 unutarnje površine 70m2. Nalazi se u blizini svih važnijih sadržaja, vrtića, škole, trgovine. Ispred zgrade besplatni javni parking. U stanu je centralno etažno grijanje. Prodaja, stan, sesvete, savska cesta, 4s, 78m2. Velik izbor stanova u malim oglasima sa slikom, opisom i cijenom stana sesvete. Stan se nalazi u prizemlju. Oglasi za stanove, kuće, poslovne prostore i garaže sa slikama, opisom i cijenama. Velik izbor nekretnina na oglasniku njuskalo.hr.. Lijep i svijetao stan od 70m2 unutarnje površine 70m2.

Stan Zagreb Sesvete 86 40 M2 Novogradnja S1 Prodaja

Stanu pripadaju i 2 parkirna mjesta, svako po 12.5m2. Prodaja, stan, sesvete, savska cesta, 4s, 78m2. Nalazi se u blizini svih važnijih sadržaja, vrtića, škole, trgovine. Velik izbor stanova u malim oglasima sa slikom, opisom i cijenom stana sesvete. Oglasi za stanove, kuće, poslovne prostore i garaže sa slikama, opisom i cijenama. U zgradi je lift i pristup invalidima. Velik izbor nekretnina na oglasniku njuskalo.hr. Projekt sesvete projekt novogradnje će imati ukupno 11 stanova, a početak radova za svibanj 2022.g.. Prodaja, stan, sesvete, savska cesta, 4s, 78m2.

Obiteljska Kuca Na Odlicnoj Lokaciji U Sesvetama Prodaja

Velik izbor nekretnina na oglasniku njuskalo.hr.. U zgradi je lift i pristup invalidima. Velik izbor stanova u malim oglasima sa slikom, opisom i cijenom stana sesvete. Prodaje se stan od 40m2, naselje iver, sesvete. U stanu je centralno etažno grijanje. Ispred zgrade besplatni javni parking. Stan se nalazi u prizemlju. Oglasi za stanove, kuće, poslovne prostore i garaže sa slikama, opisom i cijenama.. Stan se nalazi u prizemlju.

Stan Zagreb Sesvete 3s Vrt Terasa 61 21 M2 2 Vpm Novogradnja Prodaja

Prodaja, stan, sesvete, savska cesta, 4s, 78m2. Stanu pripadaju i 2 parkirna mjesta, svako po 12.5m2. Velik izbor nekretnina na oglasniku njuskalo.hr. Nalazi se u blizini svih važnijih sadržaja, vrtića, škole, trgovine. Ispred zgrade besplatni javni parking. Velik izbor stanova u malim oglasima sa slikom, opisom i cijenom stana sesvete. U stanu je centralno etažno grijanje. U zgradi je lift i pristup invalidima. Stan se nalazi u prizemlju... Nalazi se u blizini svih važnijih sadržaja, vrtića, škole, trgovine.

Kuca Zagreb Sesvete Centar Katnica 256 00 M2 Prodaja

Ispred zgrade besplatni javni parking... Prodaje se stan od 40m2, naselje iver, sesvete. U stanu je centralno etažno grijanje. Velik izbor stanova u malim oglasima sa slikom, opisom i cijenom stana sesvete. Ispred zgrade besplatni javni parking. Oglasi za stanove, kuće, poslovne prostore i garaže sa slikama, opisom i cijenama. Stanu pripadaju i 2 parkirna mjesta, svako po 12.5m2. Stan se nalazi u prizemlju. Prodaja, stan, sesvete, pirinova ulica, novogradnja. Prodaje se stan od 40m2, naselje iver, sesvete.

Sesvete Centar Obiteljska Kuca 200 M2 Prodaja

Nalazi se u blizini svih važnijih sadržaja, vrtića, škole, trgovine. Prodaje se stan od 40m2, naselje iver, sesvete. Ispred zgrade besplatni javni parking. U stanu je centralno etažno grijanje. Lijep i svijetao stan od 70m2 unutarnje površine 70m2. Prodaja, stan, sesvete, savska cesta, 4s, 78m2. Stan se nalazi u prizemlju. Velik izbor nekretnina na oglasniku njuskalo.hr. Oglasi za stanove, kuće, poslovne prostore i garaže sa slikama, opisom i cijenama. Projekt sesvete projekt novogradnje će imati ukupno 11 stanova, a početak radova za svibanj 2022.g. Velik izbor stanova u malim oglasima sa slikom, opisom i cijenom stana sesvete.. Velik izbor nekretnina na oglasniku njuskalo.hr.

Prodaja Kuca Sesvete Kuce Prodaja Sesvete Nekretnine Njuskalo

Prodaja, stan, sesvete, savska cesta, 4s, 78m2.. Velik izbor stanova u malim oglasima sa slikom, opisom i cijenom stana sesvete. Ispred zgrade besplatni javni parking. Prodaje se stan od 40m2, naselje iver, sesvete. Nalazi se u blizini svih važnijih sadržaja, vrtića, škole, trgovine. Stanu pripadaju i 2 parkirna mjesta, svako po 12.5m2.. U stanu je centralno etažno grijanje.

Povoljno Kuca Sesvete 230m2 125 000 Eur Prodaja

Prodaja, stan, sesvete, pirinova ulica, novogradnja.. Velik izbor stanova u malim oglasima sa slikom, opisom i cijenom stana sesvete. Prodaja, stan, sesvete, savska cesta, 4s, 78m2. Ispred zgrade besplatni javni parking. Lijep i svijetao stan od 70m2 unutarnje površine 70m2.. Velik izbor nekretnina na oglasniku njuskalo.hr.

Sesvete Luzan Prodaja

Nalazi se u blizini svih važnijih sadržaja, vrtića, škole, trgovine... Oglasi za stanove, kuće, poslovne prostore i garaže sa slikama, opisom i cijenama.

Prodaja Kuca Sesvete Kuce Prodaja Sesvete Nekretnine Njuskalo

Oglasi za stanove, kuće, poslovne prostore i garaže sa slikama, opisom i cijenama.. Prodaja, stan, sesvete, pirinova ulica, novogradnja. Ispred zgrade besplatni javni parking.. Prodaje se stan od 40m2, naselje iver, sesvete.

Sesvete Zemljiste S Kucom 863m2 Za Investiciju Gradnja 800 M2 Brp Prodaja

Ispred zgrade besplatni javni parking... Velik izbor stanova u malim oglasima sa slikom, opisom i cijenom stana sesvete. Prodaja, stan, sesvete, savska cesta, 4s, 78m2.. U zgradi je lift i pristup invalidima.

Kuca Zagreb Sesvete Sesvetska Sela Katnica 294 M2 Garaza Vrt Prodaja

Nalazi se u blizini svih važnijih sadržaja, vrtića, škole, trgovine. Stan se nalazi u prizemlju. Velik izbor nekretnina na oglasniku njuskalo.hr. Oglasi za stanove, kuće, poslovne prostore i garaže sa slikama, opisom i cijenama.. Prodaja, stan, sesvete, savska cesta, 4s, 78m2.

Moderno UreÄ'ena Kuca U Nizu 137 M2 Vrt Parking Sesvete Prodaja

Prodaje se stan od 40m2, naselje iver, sesvete... U zgradi je lift i pristup invalidima. Ispred zgrade besplatni javni parking. U stanu je centralno etažno grijanje. Oglasi za stanove, kuće, poslovne prostore i garaže sa slikama, opisom i cijenama. Velik izbor nekretnina na oglasniku njuskalo.hr... Prodaja, stan, sesvete, savska cesta, 4s, 78m2.

Sesvete Kelekova Kuca 360 M2 2 Stana Posl Prostor Prodaja

Oglasi za stanove, kuće, poslovne prostore i garaže sa slikama, opisom i cijenama. Oglasi za stanove, kuće, poslovne prostore i garaže sa slikama, opisom i cijenama. Prodaja, stan, sesvete, pirinova ulica, novogradnja. Velik izbor nekretnina na oglasniku njuskalo.hr. U stanu je centralno etažno grijanje. Projekt sesvete projekt novogradnje će imati ukupno 11 stanova, a početak radova za svibanj 2022.g... Nalazi se u blizini svih važnijih sadržaja, vrtića, škole, trgovine.

Kuca Zagreb Sesvete 330 M2 Povoljno Zamjena Prodaja

U zgradi je lift i pristup invalidima. Velik izbor stanova u malim oglasima sa slikom, opisom i cijenom stana sesvete. U zgradi je lift i pristup invalidima. U stanu je centralno etažno grijanje. Nalazi se u blizini svih važnijih sadržaja, vrtića, škole, trgovine. Prodaje se stan od 40m2, naselje iver, sesvete. Prodaja, stan, sesvete, pirinova ulica, novogradnja. Projekt sesvete projekt novogradnje će imati ukupno 11 stanova, a početak radova za svibanj 2022.g.. Prodaja, stan, sesvete, pirinova ulica, novogradnja.

Predivna Dvojna Kuca 136m2 Kraljevecki Novaki Sesvete Prodaja

Velik izbor nekretnina na oglasniku njuskalo.hr... Velik izbor stanova u malim oglasima sa slikom, opisom i cijenom stana sesvete. Prodaja, stan, sesvete, savska cesta, 4s, 78m2. Ispred zgrade besplatni javni parking. U zgradi je lift i pristup invalidima. Oglasi za stanove, kuće, poslovne prostore i garaže sa slikama, opisom i cijenama. Nalazi se u blizini svih važnijih sadržaja, vrtića, škole, trgovine. U stanu je centralno etažno grijanje. Projekt sesvete projekt novogradnje će imati ukupno 11 stanova, a početak radova za svibanj 2022.g. Stanu pripadaju i 2 parkirna mjesta, svako po 12.5m2.. U zgradi je lift i pristup invalidima.

Kuca Zagreb Sesvete Centar Katnica 256 00 M2 Prodaja

U stanu je centralno etažno grijanje. U zgradi je lift i pristup invalidima. Velik izbor nekretnina na oglasniku njuskalo.hr. Prodaja, stan, sesvete, pirinova ulica, novogradnja. Ispred zgrade besplatni javni parking. Projekt sesvete projekt novogradnje će imati ukupno 11 stanova, a početak radova za svibanj 2022.g. Prodaje se stan od 40m2, naselje iver, sesvete. U stanu je centralno etažno grijanje. Oglasi za stanove, kuće, poslovne prostore i garaže sa slikama, opisom i cijenama. Lijep i svijetao stan od 70m2 unutarnje površine 70m2.. Stanu pripadaju i 2 parkirna mjesta, svako po 12.5m2.

Prodaja Kuca Sesvete Kuce Prodaja Sesvete Nekretnine Njuskalo

Velik izbor nekretnina na oglasniku njuskalo.hr. Prodaja, stan, sesvete, savska cesta, 4s, 78m2.. Velik izbor stanova u malim oglasima sa slikom, opisom i cijenom stana sesvete.

Prekrasna Katnica Na Velikoj Parceli Sesvete Brestovecka Ulica Prodaja

Prodaje se stan od 40m2, naselje iver, sesvete. Projekt sesvete projekt novogradnje će imati ukupno 11 stanova, a početak radova za svibanj 2022.g. Stan se nalazi u prizemlju. Ispred zgrade besplatni javni parking. Stanu pripadaju i 2 parkirna mjesta, svako po 12.5m2. U zgradi je lift i pristup invalidima. Nalazi se u blizini svih važnijih sadržaja, vrtića, škole, trgovine. Prodaje se stan od 40m2, naselje iver, sesvete. Oglasi za stanove, kuće, poslovne prostore i garaže sa slikama, opisom i cijenama. Prodaja, stan, sesvete, pirinova ulica, novogradnja. Prodaja, stan, sesvete, savska cesta, 4s, 78m2... Velik izbor nekretnina na oglasniku njuskalo.hr.

Prodaja Kuca Sesvete Kuce Prodaja Sesvete Nekretnine Njuskalo

Projekt sesvete projekt novogradnje će imati ukupno 11 stanova, a početak radova za svibanj 2022.g... Prodaja, stan, sesvete, savska cesta, 4s, 78m2. Lijep i svijetao stan od 70m2 unutarnje površine 70m2. U stanu je centralno etažno grijanje. Stanu pripadaju i 2 parkirna mjesta, svako po 12.5m2. Velik izbor stanova u malim oglasima sa slikom, opisom i cijenom stana sesvete. U zgradi je lift i pristup invalidima. Stan se nalazi u prizemlju. Prodaje se stan od 40m2, naselje iver, sesvete.. Ispred zgrade besplatni javni parking.

Sesvete Kelekova Kuca 360 M2 2 Stana Posl Prostor Prodaja

Prodaje se stan od 40m2, naselje iver, sesvete. Prodaja, stan, sesvete, savska cesta, 4s, 78m2. Prodaje se stan od 40m2, naselje iver, sesvete. Prodaja, stan, sesvete, pirinova ulica, novogradnja. Velik izbor nekretnina na oglasniku njuskalo.hr. U zgradi je lift i pristup invalidima. Oglasi za stanove, kuće, poslovne prostore i garaže sa slikama, opisom i cijenama. U zgradi je lift i pristup invalidima.

Kuca Zagreb Sesvete Visoka Prizemnica 180 00 M2 Prodaja

U stanu je centralno etažno grijanje. Prodaje se stan od 40m2, naselje iver, sesvete. U stanu je centralno etažno grijanje. Lijep i svijetao stan od 70m2 unutarnje površine 70m2. Nalazi se u blizini svih važnijih sadržaja, vrtića, škole, trgovine. Oglasi za stanove, kuće, poslovne prostore i garaže sa slikama, opisom i cijenama. U zgradi je lift i pristup invalidima. Prodaja, stan, sesvete, savska cesta, 4s, 78m2. Velik izbor nekretnina na oglasniku njuskalo.hr.

Stan Sa Garazom Zagreb Sesvete Staro Brestje 70 00 M2 Prodaja

Prodaja, stan, sesvete, savska cesta, 4s, 78m2.. Projekt sesvete projekt novogradnje će imati ukupno 11 stanova, a početak radova za svibanj 2022.g. Oglasi za stanove, kuće, poslovne prostore i garaže sa slikama, opisom i cijenama. Velik izbor nekretnina na oglasniku njuskalo.hr. U zgradi je lift i pristup invalidima. Prodaja, stan, sesvete, savska cesta, 4s, 78m2.

Prodaja Kuca Sopnica Sesvete 190m2 Prodaja

Ispred zgrade besplatni javni parking. Projekt sesvete projekt novogradnje će imati ukupno 11 stanova, a početak radova za svibanj 2022.g. Velik izbor nekretnina na oglasniku njuskalo.hr. Oglasi za stanove, kuće, poslovne prostore i garaže sa slikama, opisom i cijenama. Prodaja, stan, sesvete, savska cesta, 4s, 78m2. Nalazi se u blizini svih važnijih sadržaja, vrtića, škole, trgovine. Prodaja, stan, sesvete, pirinova ulica, novogradnja. U stanu je centralno etažno grijanje. Stan se nalazi u prizemlju. U stanu je centralno etažno grijanje.

Trosobni Stan Sesvete Spremno Za Useljenje 67 94 M2 Prodaja

Stan se nalazi u prizemlju.. Lijep i svijetao stan od 70m2 unutarnje površine 70m2. Projekt sesvete projekt novogradnje će imati ukupno 11 stanova, a početak radova za svibanj 2022.g. Velik izbor nekretnina na oglasniku njuskalo.hr. Velik izbor stanova u malim oglasima sa slikom, opisom i cijenom stana sesvete. Oglasi za stanove, kuće, poslovne prostore i garaže sa slikama, opisom i cijenama. Stanu pripadaju i 2 parkirna mjesta, svako po 12.5m2. Projekt sesvete projekt novogradnje će imati ukupno 11 stanova, a početak radova za svibanj 2022.g.

Kuca Sesvete Zagreb Snizeno Prodaja

Velik izbor nekretnina na oglasniku njuskalo.hr... Prodaja, stan, sesvete, savska cesta, 4s, 78m2... Prodaje se stan od 40m2, naselje iver, sesvete.

L Sqv5 Jxfphmm

Stan se nalazi u prizemlju. Stanu pripadaju i 2 parkirna mjesta, svako po 12.5m2. Stan se nalazi u prizemlju. Velik izbor stanova u malim oglasima sa slikom, opisom i cijenom stana sesvete. Prodaje se stan od 40m2, naselje iver, sesvete. Lijep i svijetao stan od 70m2 unutarnje površine 70m2. Velik izbor nekretnina na oglasniku njuskalo.hr. Ispred zgrade besplatni javni parking. Oglasi za stanove, kuće, poslovne prostore i garaže sa slikama, opisom i cijenama. U stanu je centralno etažno grijanje. Nalazi se u blizini svih važnijih sadržaja, vrtića, škole, trgovine. Velik izbor nekretnina na oglasniku njuskalo.hr.

Kuca Zagreb Sesvete Soblinec Katnica 220 M2 Prodaja

Prodaja, stan, sesvete, pirinova ulica, novogradnja... Ispred zgrade besplatni javni parking. Prodaja, stan, sesvete, savska cesta, 4s, 78m2. Oglasi za stanove, kuće, poslovne prostore i garaže sa slikama, opisom i cijenama. Nalazi se u blizini svih važnijih sadržaja, vrtića, škole, trgovine. Stanu pripadaju i 2 parkirna mjesta, svako po 12.5m2. U stanu je centralno etažno grijanje. Velik izbor stanova u malim oglasima sa slikom, opisom i cijenom stana sesvete. Projekt sesvete projekt novogradnje će imati ukupno 11 stanova, a početak radova za svibanj 2022.g. Velik izbor nekretnina na oglasniku njuskalo.hr. Nalazi se u blizini svih važnijih sadržaja, vrtića, škole, trgovine.

Kuca Zagreb Sesvete Visoka Prizemnica 200 M2 Prodaja

Projekt sesvete projekt novogradnje će imati ukupno 11 stanova, a početak radova za svibanj 2022.g.. Prodaja, stan, sesvete, savska cesta, 4s, 78m2. Prodaja, stan, sesvete, pirinova ulica, novogradnja.. Stan se nalazi u prizemlju.

Prodaja Kuca Sesvete Samostojeca 58m2 Prodaja

Ispred zgrade besplatni javni parking.. Lijep i svijetao stan od 70m2 unutarnje površine 70m2. U stanu je centralno etažno grijanje. Stanu pripadaju i 2 parkirna mjesta, svako po 12.5m2. Ispred zgrade besplatni javni parking. Stan se nalazi u prizemlju.. Prodaje se stan od 40m2, naselje iver, sesvete.

Sesvete Stambeno Poslovna Kuca 290 M2 Na Zemljistu Od 616 M2 Prodaja

Lijep i svijetao stan od 70m2 unutarnje površine 70m2. . Prodaje se stan od 40m2, naselje iver, sesvete.

Kuca Zagreb Sesvete Brestje Zamjena Za Stan U Zagrebu Prodaja

Ispred zgrade besplatni javni parking.. Prodaje se stan od 40m2, naselje iver, sesvete. Velik izbor nekretnina na oglasniku njuskalo.hr. U stanu je centralno etažno grijanje. Prodaja, stan, sesvete, pirinova ulica, novogradnja. U zgradi je lift i pristup invalidima. Ispred zgrade besplatni javni parking. Nalazi se u blizini svih važnijih sadržaja, vrtića, škole, trgovine. Stan se nalazi u prizemlju. Lijep i svijetao stan od 70m2 unutarnje površine 70m2. Projekt sesvete projekt novogradnje će imati ukupno 11 stanova, a početak radova za svibanj 2022.g... Velik izbor nekretnina na oglasniku njuskalo.hr.

Sesvete Centar Gaisce Kuca 200 M2 Izuzetna Lokacija Prodaja

U stanu je centralno etažno grijanje.. . Prodaja, stan, sesvete, pirinova ulica, novogradnja.

Prodaja Kuca Sesvete Kuce Prodaja Sesvete Nekretnine Njuskalo

Lijep i svijetao stan od 70m2 unutarnje površine 70m2... Projekt sesvete projekt novogradnje će imati ukupno 11 stanova, a početak radova za svibanj 2022.g. Oglasi za stanove, kuće, poslovne prostore i garaže sa slikama, opisom i cijenama. Prodaja, stan, sesvete, pirinova ulica, novogradnja. U zgradi je lift i pristup invalidima.

Kuca 59 M2 Sesvete Parcela 1115 M2 Prodaja

Prodaja, stan, sesvete, pirinova ulica, novogradnja... Nalazi se u blizini svih važnijih sadržaja, vrtića, škole, trgovine. U zgradi je lift i pristup invalidima. Projekt sesvete projekt novogradnje će imati ukupno 11 stanova, a početak radova za svibanj 2022.g. Velik izbor nekretnina na oglasniku njuskalo.hr. Velik izbor stanova u malim oglasima sa slikom, opisom i cijenom stana sesvete. Prodaje se stan od 40m2, naselje iver, sesvete. Stanu pripadaju i 2 parkirna mjesta, svako po 12.5m2. Prodaja, stan, sesvete, savska cesta, 4s, 78m2. Stan se nalazi u prizemlju. Velik izbor stanova u malim oglasima sa slikom, opisom i cijenom stana sesvete.

Kuca Sesvete Sesvetska Selnica Katnica 160 M2 Prodaja

Ispred zgrade besplatni javni parking.. Ispred zgrade besplatni javni parking. Prodaja, stan, sesvete, savska cesta, 4s, 78m2. Nalazi se u blizini svih važnijih sadržaja, vrtića, škole, trgovine. Oglasi za stanove, kuće, poslovne prostore i garaže sa slikama, opisom i cijenama. Prodaje se stan od 40m2, naselje iver, sesvete. U stanu je centralno etažno grijanje. Lijep i svijetao stan od 70m2 unutarnje površine 70m2. Stan se nalazi u prizemlju. Stanu pripadaju i 2 parkirna mjesta, svako po 12.5m2.. U zgradi je lift i pristup invalidima.

Kuca Podravske Sesvete Visoka Prizemnica 100 M2 Prodaja

Velik izbor stanova u malim oglasima sa slikom, opisom i cijenom stana sesvete.. Lijep i svijetao stan od 70m2 unutarnje površine 70m2. U stanu je centralno etažno grijanje. Stan se nalazi u prizemlju. Oglasi za stanove, kuće, poslovne prostore i garaže sa slikama, opisom i cijenama.. Nalazi se u blizini svih važnijih sadržaja, vrtića, škole, trgovine.

Prodaja Kuca Sesvete Novo Brestje 600m2 Prodaja

Prodaja, stan, sesvete, savska cesta, 4s, 78m2. Velik izbor stanova u malim oglasima sa slikom, opisom i cijenom stana sesvete. Prodaja, stan, sesvete, savska cesta, 4s, 78m2. Stanu pripadaju i 2 parkirna mjesta, svako po 12.5m2. Ispred zgrade besplatni javni parking. Stan se nalazi u prizemlju.. Prodaje se stan od 40m2, naselje iver, sesvete.

Sesvete Zagrebacka Cesta Prizemnica Veliko Dvoriste 70 000 Eura Prodaja

Projekt sesvete projekt novogradnje će imati ukupno 11 stanova, a početak radova za svibanj 2022.g.. Oglasi za stanove, kuće, poslovne prostore i garaže sa slikama, opisom i cijenama. Nalazi se u blizini svih važnijih sadržaja, vrtića, škole, trgovine. Prodaje se stan od 40m2, naselje iver, sesvete. Lijep i svijetao stan od 70m2 unutarnje površine 70m2. Ispred zgrade besplatni javni parking. Stan se nalazi u prizemlju. Prodaja, stan, sesvete, pirinova ulica, novogradnja. Stanu pripadaju i 2 parkirna mjesta, svako po 12.5m2. Velik izbor stanova u malim oglasima sa slikom, opisom i cijenom stana sesvete.

Prekrasna Katnica Na Velikoj Parceli Sesvete Brestovecka Ulica Prodaja

U stanu je centralno etažno grijanje. Ispred zgrade besplatni javni parking. Stan se nalazi u prizemlju. Projekt sesvete projekt novogradnje će imati ukupno 11 stanova, a početak radova za svibanj 2022.g. Prodaja, stan, sesvete, savska cesta, 4s, 78m2. Stanu pripadaju i 2 parkirna mjesta, svako po 12.5m2. Lijep i svijetao stan od 70m2 unutarnje površine 70m2. Nalazi se u blizini svih važnijih sadržaja, vrtića, škole, trgovine. Velik izbor stanova u malim oglasima sa slikom, opisom i cijenom stana sesvete. Prodaje se stan od 40m2, naselje iver, sesvete.. Projekt sesvete projekt novogradnje će imati ukupno 11 stanova, a početak radova za svibanj 2022.g.

Sesvete Av Dubrava Branimirova Stambeno Poslovna Kuca 286m2 Prodaja

Oglasi za stanove, kuće, poslovne prostore i garaže sa slikama, opisom i cijenama. Stanu pripadaju i 2 parkirna mjesta, svako po 12.5m2. Prodaja, stan, sesvete, savska cesta, 4s, 78m2. Projekt sesvete projekt novogradnje će imati ukupno 11 stanova, a početak radova za svibanj 2022.g... Lijep i svijetao stan od 70m2 unutarnje površine 70m2.

Prodaja Kuca Sesvete Samostojeca 220m2 Prodaja

Velik izbor stanova u malim oglasima sa slikom, opisom i cijenom stana sesvete. Ispred zgrade besplatni javni parking. Stan se nalazi u prizemlju. Oglasi za stanove, kuće, poslovne prostore i garaže sa slikama, opisom i cijenama. Prodaja, stan, sesvete, savska cesta, 4s, 78m2. Velik izbor stanova u malim oglasima sa slikom, opisom i cijenom stana sesvete. U zgradi je lift i pristup invalidima. U stanu je centralno etažno grijanje. Lijep i svijetao stan od 70m2 unutarnje površine 70m2.. Projekt sesvete projekt novogradnje će imati ukupno 11 stanova, a početak radova za svibanj 2022.g.

Prodaja Kuca Sesvete Kuce Prodaja Sesvete Nekretnine Njuskalo

Prodaje se stan od 40m2, naselje iver, sesvete. Nalazi se u blizini svih važnijih sadržaja, vrtića, škole, trgovine. Prodaja, stan, sesvete, pirinova ulica, novogradnja. Lijep i svijetao stan od 70m2 unutarnje površine 70m2. Nalazi se u blizini svih važnijih sadržaja, vrtića, škole, trgovine.

Prodaja Kuca Sesvete Kuce Prodaja Sesvete Nekretnine Njuskalo

Projekt sesvete projekt novogradnje će imati ukupno 11 stanova, a početak radova za svibanj 2022.g.. Prodaja, stan, sesvete, pirinova ulica, novogradnja.

Sesvete Kuce U Nizu Prodaja

Projekt sesvete projekt novogradnje će imati ukupno 11 stanova, a početak radova za svibanj 2022.g. Velik izbor stanova u malim oglasima sa slikom, opisom i cijenom stana sesvete. Projekt sesvete projekt novogradnje će imati ukupno 11 stanova, a početak radova za svibanj 2022.g. Lijep i svijetao stan od 70m2 unutarnje površine 70m2. Stan se nalazi u prizemlju. Prodaja, stan, sesvete, pirinova ulica, novogradnja. Prodaja, stan, sesvete, savska cesta, 4s, 78m2. Ispred zgrade besplatni javni parking.. Prodaja, stan, sesvete, savska cesta, 4s, 78m2.

Sesvete Selcina Kuca Dodatna Parcela Prodaja

Ispred zgrade besplatni javni parking. Velik izbor nekretnina na oglasniku njuskalo.hr. U stanu je centralno etažno grijanje. Projekt sesvete projekt novogradnje će imati ukupno 11 stanova, a početak radova za svibanj 2022.g. Prodaja, stan, sesvete, savska cesta, 4s, 78m2. Lijep i svijetao stan od 70m2 unutarnje površine 70m2. Stanu pripadaju i 2 parkirna mjesta, svako po 12.5m2. U zgradi je lift i pristup invalidima. Ispred zgrade besplatni javni parking... U zgradi je lift i pristup invalidima.

Prodaje Se Kuca U Neposrednoj Blizini Sesveta 35000 Prodaja

Oglasi za stanove, kuće, poslovne prostore i garaže sa slikama, opisom i cijenama. U zgradi je lift i pristup invalidima.

Zagreb Sesvete Planinska Garsonjera 24 06 M2 Prodaja

Prodaje se stan od 40m2, naselje iver, sesvete... Prodaja, stan, sesvete, pirinova ulica, novogradnja. Ispred zgrade besplatni javni parking. Nalazi se u blizini svih važnijih sadržaja, vrtića, škole, trgovine. U zgradi je lift i pristup invalidima. Velik izbor nekretnina na oglasniku njuskalo.hr. Prodaja, stan, sesvete, pirinova ulica, novogradnja.

Kuca Sesvete Obiteljska Kuca Dodatni Samostojeci Objekat Prodaja

Nalazi se u blizini svih važnijih sadržaja, vrtića, škole, trgovine.. U zgradi je lift i pristup invalidima. Oglasi za stanove, kuće, poslovne prostore i garaže sa slikama, opisom i cijenama. Prodaja, stan, sesvete, pirinova ulica, novogradnja. Velik izbor stanova u malim oglasima sa slikom, opisom i cijenom stana sesvete. Prodaje se stan od 40m2, naselje iver, sesvete. Nalazi se u blizini svih važnijih sadržaja, vrtića, škole, trgovine. Velik izbor nekretnina na oglasniku njuskalo.hr. Stanu pripadaju i 2 parkirna mjesta, svako po 12.5m2. Stan se nalazi u prizemlju. Ispred zgrade besplatni javni parking. Lijep i svijetao stan od 70m2 unutarnje površine 70m2.

Sesvete Ä'urÄ'ekovec Kuca Sa Predivnim Pogledom Prodaja

Nalazi se u blizini svih važnijih sadržaja, vrtića, škole, trgovine. U zgradi je lift i pristup invalidima. Nalazi se u blizini svih važnijih sadržaja, vrtića, škole, trgovine... Lijep i svijetao stan od 70m2 unutarnje površine 70m2.

Prodaja Kuca Sopnica Sesvete 190m2 Prodaja

U zgradi je lift i pristup invalidima. Nalazi se u blizini svih važnijih sadržaja, vrtića, škole, trgovine. U zgradi je lift i pristup invalidima. Oglasi za stanove, kuće, poslovne prostore i garaže sa slikama, opisom i cijenama. Lijep i svijetao stan od 70m2 unutarnje površine 70m2.. Ispred zgrade besplatni javni parking.

Prilika Stan Zagreb Sesvete 75 33 M2 Novogradnja Prodaja

Stan se nalazi u prizemlju... . U zgradi je lift i pristup invalidima.

Poslovna Zgrada Zagreb Sesvete Zagrebacka 78 136 00 M2 Prodaja

U zgradi je lift i pristup invalidima.. Projekt sesvete projekt novogradnje će imati ukupno 11 stanova, a početak radova za svibanj 2022.g. Ispred zgrade besplatni javni parking. U zgradi je lift i pristup invalidima. Oglasi za stanove, kuće, poslovne prostore i garaže sa slikama, opisom i cijenama. Prodaja, stan, sesvete, savska cesta, 4s, 78m2. Velik izbor nekretnina na oglasniku njuskalo.hr. Lijep i svijetao stan od 70m2 unutarnje površine 70m2. U stanu je centralno etažno grijanje. Nalazi se u blizini svih važnijih sadržaja, vrtića, škole, trgovine. Prodaja, stan, sesvete, pirinova ulica, novogradnja.. Prodaje se stan od 40m2, naselje iver, sesvete.

Sesvete Kucilovina Cetverosobna Kuca Bruto 195m2 Zemljiste 486m2 Prodaja

Prodaje se stan od 40m2, naselje iver, sesvete. Stan se nalazi u prizemlju... Nalazi se u blizini svih važnijih sadržaja, vrtića, škole, trgovine.

Sesvete Soblinec Samostojeca Kuca S Okucnicom 413m2 Iznajmljivanje

Velik izbor nekretnina na oglasniku njuskalo.hr... Ispred zgrade besplatni javni parking. Stanu pripadaju i 2 parkirna mjesta, svako po 12.5m2. Oglasi za stanove, kuće, poslovne prostore i garaže sa slikama, opisom i cijenama. Stan se nalazi u prizemlju. Velik izbor stanova u malim oglasima sa slikom, opisom i cijenom stana sesvete. Velik izbor nekretnina na oglasniku njuskalo.hr. Lijep i svijetao stan od 70m2 unutarnje površine 70m2. Projekt sesvete projekt novogradnje će imati ukupno 11 stanova, a početak radova za svibanj 2022.g.. Stanu pripadaju i 2 parkirna mjesta, svako po 12.5m2.

Sesvete Lijepa Obiteljska Samostojeca Kuca Sa Garazom Divnim Vrtom Prodaja

Prodaja, stan, sesvete, savska cesta, 4s, 78m2. Projekt sesvete projekt novogradnje će imati ukupno 11 stanova, a početak radova za svibanj 2022.g. Ispred zgrade besplatni javni parking. U zgradi je lift i pristup invalidima.. Prodaja, stan, sesvete, savska cesta, 4s, 78m2.

Prodaja Kuca Sesvete Kuce Prodaja Sesvete Nekretnine Njuskalo

U stanu je centralno etažno grijanje. Prodaje se stan od 40m2, naselje iver, sesvete. U stanu je centralno etažno grijanje. Nalazi se u blizini svih važnijih sadržaja, vrtića, škole, trgovine. U zgradi je lift i pristup invalidima. Projekt sesvete projekt novogradnje će imati ukupno 11 stanova, a početak radova za svibanj 2022.g. Prodaja, stan, sesvete, savska cesta, 4s, 78m2. Velik izbor stanova u malim oglasima sa slikom, opisom i cijenom stana sesvete. Lijep i svijetao stan od 70m2 unutarnje površine 70m2... Nalazi se u blizini svih važnijih sadržaja, vrtića, škole, trgovine.

Prodaja Kuca Sesvete Kuce Prodaja Sesvete Nekretnine Njuskalo

Oglasi za stanove, kuće, poslovne prostore i garaže sa slikama, opisom i cijenama. Prodaje se stan od 40m2, naselje iver, sesvete. Oglasi za stanove, kuće, poslovne prostore i garaže sa slikama, opisom i cijenama. Velik izbor stanova u malim oglasima sa slikom, opisom i cijenom stana sesvete. U stanu je centralno etažno grijanje. U zgradi je lift i pristup invalidima. Nalazi se u blizini svih važnijih sadržaja, vrtića, škole, trgovine. Stan se nalazi u prizemlju. Ispred zgrade besplatni javni parking. Velik izbor nekretnina na oglasniku njuskalo.hr.. Stan se nalazi u prizemlju.

Sesvete Kraljevecki Novaki Katnica 153 M2 Prodaja

Velik izbor nekretnina na oglasniku njuskalo.hr. Prodaje se stan od 40m2, naselje iver, sesvete. U zgradi je lift i pristup invalidima. U zgradi je lift i pristup invalidima.

Obiteljska Kuca Na Odlicnoj Lokaciji U Sesvetama Prodaja

Prodaja, stan, sesvete, savska cesta, 4s, 78m2... Lijep i svijetao stan od 70m2 unutarnje površine 70m2. U stanu je centralno etažno grijanje. Velik izbor nekretnina na oglasniku njuskalo.hr.

Prodaja Stanova Sesvete Stanovi Prodaja Sesvete Nekretnine Njuskalo

Oglasi za stanove, kuće, poslovne prostore i garaže sa slikama, opisom i cijenama.. U stanu je centralno etažno grijanje. U zgradi je lift i pristup invalidima. Velik izbor nekretnina na oglasniku njuskalo.hr. Ispred zgrade besplatni javni parking. Oglasi za stanove, kuće, poslovne prostore i garaže sa slikama, opisom i cijenama.. Velik izbor stanova u malim oglasima sa slikom, opisom i cijenom stana sesvete.

Kuca Sesvete Ludbreske 110 00 M2 098 545 748 Prodaja

Stanu pripadaju i 2 parkirna mjesta, svako po 12.5m2.. Lijep i svijetao stan od 70m2 unutarnje površine 70m2. Ispred zgrade besplatni javni parking. U stanu je centralno etažno grijanje... U stanu je centralno etažno grijanje.

Zagreb Sesvete Soblinec 220 M2 Hitno Prodaja

U zgradi je lift i pristup invalidima. Projekt sesvete projekt novogradnje će imati ukupno 11 stanova, a početak radova za svibanj 2022.g. Nalazi se u blizini svih važnijih sadržaja, vrtića, škole, trgovine. Ispred zgrade besplatni javni parking. Stan se nalazi u prizemlju. U stanu je centralno etažno grijanje. Stanu pripadaju i 2 parkirna mjesta, svako po 12.5m2.. Prodaja, stan, sesvete, pirinova ulica, novogradnja.

Sesvete Ä'urÄ'ekovec Kuca Sa Predivnim Pogledom Prodaja

Prodaja, stan, sesvete, pirinova ulica, novogradnja. Ispred zgrade besplatni javni parking. Projekt sesvete projekt novogradnje će imati ukupno 11 stanova, a početak radova za svibanj 2022.g. U zgradi je lift i pristup invalidima. Prodaja, stan, sesvete, savska cesta, 4s, 78m2. Nalazi se u blizini svih važnijih sadržaja, vrtića, škole, trgovine. U stanu je centralno etažno grijanje. Lijep i svijetao stan od 70m2 unutarnje površine 70m2. Prodaje se stan od 40m2, naselje iver, sesvete. Prodaja, stan, sesvete, pirinova ulica, novogradnja. Prodaja, stan, sesvete, pirinova ulica, novogradnja.

Prodaja Kuca Sesvete Kuce Prodaja Sesvete Nekretnine Njuskalo

Prodaja, stan, sesvete, savska cesta, 4s, 78m2.. Nalazi se u blizini svih važnijih sadržaja, vrtića, škole, trgovine.

Kuca 310 M2 Sesvete Paruzevina Prilika Prodaja Prodaja

U zgradi je lift i pristup invalidima... U zgradi je lift i pristup invalidima. Stanu pripadaju i 2 parkirna mjesta, svako po 12.5m2. Ispred zgrade besplatni javni parking. U stanu je centralno etažno grijanje. Prodaja, stan, sesvete, pirinova ulica, novogradnja. Velik izbor stanova u malim oglasima sa slikom, opisom i cijenom stana sesvete. Velik izbor nekretnina na oglasniku njuskalo.hr. Oglasi za stanove, kuće, poslovne prostore i garaže sa slikama, opisom i cijenama. Velik izbor nekretnina na oglasniku njuskalo.hr.

Prilika Stan Zagreb Sesvete 75 33 M2 Novogradnja Prodaja

U zgradi je lift i pristup invalidima. Projekt sesvete projekt novogradnje će imati ukupno 11 stanova, a početak radova za svibanj 2022.g. Stan se nalazi u prizemlju. Velik izbor stanova u malim oglasima sa slikom, opisom i cijenom stana sesvete. Prodaja, stan, sesvete, savska cesta, 4s, 78m2. U stanu je centralno etažno grijanje. Prodaje se stan od 40m2, naselje iver, sesvete. Stanu pripadaju i 2 parkirna mjesta, svako po 12.5m2. Oglasi za stanove, kuće, poslovne prostore i garaže sa slikama, opisom i cijenama. U zgradi je lift i pristup invalidima.. Stanu pripadaju i 2 parkirna mjesta, svako po 12.5m2.

Sesvete Kuce U Nizu Prodaja

Ispred zgrade besplatni javni parking. Prodaja, stan, sesvete, savska cesta, 4s, 78m2. Projekt sesvete projekt novogradnje će imati ukupno 11 stanova, a početak radova za svibanj 2022.g. Ispred zgrade besplatni javni parking. Stanu pripadaju i 2 parkirna mjesta, svako po 12.5m2. Lijep i svijetao stan od 70m2 unutarnje površine 70m2. Velik izbor nekretnina na oglasniku njuskalo.hr. Oglasi za stanove, kuće, poslovne prostore i garaže sa slikama, opisom i cijenama. Stan se nalazi u prizemlju... Stan se nalazi u prizemlju.

Kuca Zagreb Sesvete Centar Katnica 308 00 M2 Prodaja

Velik izbor stanova u malim oglasima sa slikom, opisom i cijenom stana sesvete. Nalazi se u blizini svih važnijih sadržaja, vrtića, škole, trgovine. Stanu pripadaju i 2 parkirna mjesta, svako po 12.5m2. Velik izbor stanova u malim oglasima sa slikom, opisom i cijenom stana sesvete. U zgradi je lift i pristup invalidima. Stan se nalazi u prizemlju. Ispred zgrade besplatni javni parking. Velik izbor nekretnina na oglasniku njuskalo.hr. Oglasi za stanove, kuće, poslovne prostore i garaže sa slikama, opisom i cijenama. Prodaja, stan, sesvete, pirinova ulica, novogradnja.. Nalazi se u blizini svih važnijih sadržaja, vrtića, škole, trgovine.

Prodaja Kuca Sesvete Kuce Prodaja Sesvete Nekretnine Njuskalo

Stan se nalazi u prizemlju. . Prodaja, stan, sesvete, pirinova ulica, novogradnja.

Kuca Zagreb U Vurnovcu Sesvete Visoka Prizemnica 160 M2 Prodaja

U stanu je centralno etažno grijanje. Prodaje se stan od 40m2, naselje iver, sesvete. Velik izbor stanova u malim oglasima sa slikom, opisom i cijenom stana sesvete. Oglasi za stanove, kuće, poslovne prostore i garaže sa slikama, opisom i cijenama. U zgradi je lift i pristup invalidima. Stan se nalazi u prizemlju. Stanu pripadaju i 2 parkirna mjesta, svako po 12.5m2. Lijep i svijetao stan od 70m2 unutarnje površine 70m2. Ispred zgrade besplatni javni parking. Velik izbor nekretnina na oglasniku njuskalo.hr.

Kuca Zagreb Sesvete Visoka Prizemnica 180 00 M2 Prodaja

Stan se nalazi u prizemlju. Stanu pripadaju i 2 parkirna mjesta, svako po 12.5m2. Ispred zgrade besplatni javni parking. Velik izbor nekretnina na oglasniku njuskalo.hr. Nalazi se u blizini svih važnijih sadržaja, vrtića, škole, trgovine. Lijep i svijetao stan od 70m2 unutarnje površine 70m2. Projekt sesvete projekt novogradnje će imati ukupno 11 stanova, a početak radova za svibanj 2022.g. Prodaja, stan, sesvete, savska cesta, 4s, 78m2. Velik izbor stanova u malim oglasima sa slikom, opisom i cijenom stana sesvete. Prodaje se stan od 40m2, naselje iver, sesvete. Prodaja, stan, sesvete, pirinova ulica, novogradnja.. Stan se nalazi u prizemlju.

Kuca Zagreb Sesvete Dvokatnica 180 00 M2 Prodaja

Nalazi se u blizini svih važnijih sadržaja, vrtića, škole, trgovine.. Velik izbor stanova u malim oglasima sa slikom, opisom i cijenom stana sesvete. Projekt sesvete projekt novogradnje će imati ukupno 11 stanova, a početak radova za svibanj 2022.g. Ispred zgrade besplatni javni parking. U stanu je centralno etažno grijanje. Prodaja, stan, sesvete, savska cesta, 4s, 78m2. Oglasi za stanove, kuće, poslovne prostore i garaže sa slikama, opisom i cijenama.

Snizeno Kuca Zagreb Sesvete Sa Posl Prostorom Rezervirano Prodaja

Stanu pripadaju i 2 parkirna mjesta, svako po 12.5m2. Prodaja, stan, sesvete, savska cesta, 4s, 78m2. Nalazi se u blizini svih važnijih sadržaja, vrtića, škole, trgovine. Oglasi za stanove, kuće, poslovne prostore i garaže sa slikama, opisom i cijenama. U zgradi je lift i pristup invalidima. Prodaja, stan, sesvete, pirinova ulica, novogradnja. Stan se nalazi u prizemlju. Ispred zgrade besplatni javni parking. Velik izbor nekretnina na oglasniku njuskalo.hr... Projekt sesvete projekt novogradnje će imati ukupno 11 stanova, a početak radova za svibanj 2022.g.

Sesvete Novo Brestje 329 M2 Prodaja

Prodaja, stan, sesvete, pirinova ulica, novogradnja. Prodaje se stan od 40m2, naselje iver, sesvete. Stanu pripadaju i 2 parkirna mjesta, svako po 12.5m2. Stan se nalazi u prizemlju. Prodaja, stan, sesvete, savska cesta, 4s, 78m2. Velik izbor nekretnina na oglasniku njuskalo.hr. Velik izbor stanova u malim oglasima sa slikom, opisom i cijenom stana sesvete. Lijep i svijetao stan od 70m2 unutarnje površine 70m2. Prodaja, stan, sesvete, pirinova ulica, novogradnja. Oglasi za stanove, kuće, poslovne prostore i garaže sa slikama, opisom i cijenama.. Lijep i svijetao stan od 70m2 unutarnje površine 70m2.

Sesvete Kraljevecki Novaki Katnica 153 M2 Prodaja

Prodaja, stan, sesvete, savska cesta, 4s, 78m2... Velik izbor nekretnina na oglasniku njuskalo.hr. Projekt sesvete projekt novogradnje će imati ukupno 11 stanova, a početak radova za svibanj 2022.g. U zgradi je lift i pristup invalidima. Stanu pripadaju i 2 parkirna mjesta, svako po 12.5m2.. Prodaje se stan od 40m2, naselje iver, sesvete.

Sesvete Zagrebacka Cesta Prizemnica Veliko Dvoriste 70 000 Eura Prodaja

Nalazi se u blizini svih važnijih sadržaja, vrtića, škole, trgovine... Prodaja, stan, sesvete, pirinova ulica, novogradnja. Ispred zgrade besplatni javni parking. Nalazi se u blizini svih važnijih sadržaja, vrtića, škole, trgovine. Prodaje se stan od 40m2, naselje iver, sesvete. Projekt sesvete projekt novogradnje će imati ukupno 11 stanova, a početak radova za svibanj 2022.g. U stanu je centralno etažno grijanje. Prodaja, stan, sesvete, savska cesta, 4s, 78m2.

Kuca Prodaja Sesvete Sesvetski Kraljevec 425 M2 Prodaja

Stan se nalazi u prizemlju. Lijep i svijetao stan od 70m2 unutarnje površine 70m2. Stanu pripadaju i 2 parkirna mjesta, svako po 12.5m2. Velik izbor nekretnina na oglasniku njuskalo.hr. Prodaja, stan, sesvete, savska cesta, 4s, 78m2. Oglasi za stanove, kuće, poslovne prostore i garaže sa slikama, opisom i cijenama. U stanu je centralno etažno grijanje.. U zgradi je lift i pristup invalidima.

Stan Sesvete Gaisce 117 00 M2 Prodaja

Stanu pripadaju i 2 parkirna mjesta, svako po 12.5m2. Oglasi za stanove, kuće, poslovne prostore i garaže sa slikama, opisom i cijenama. Lijep i svijetao stan od 70m2 unutarnje površine 70m2. Prodaja, stan, sesvete, savska cesta, 4s, 78m2. Projekt sesvete projekt novogradnje će imati ukupno 11 stanova, a početak radova za svibanj 2022.g. Prodaje se stan od 40m2, naselje iver, sesvete. Velik izbor stanova u malim oglasima sa slikom, opisom i cijenom stana sesvete. Velik izbor nekretnina na oglasniku njuskalo.hr. Nalazi se u blizini svih važnijih sadržaja, vrtića, škole, trgovine. Stanu pripadaju i 2 parkirna mjesta, svako po 12.5m2. U zgradi je lift i pristup invalidima... Prodaja, stan, sesvete, savska cesta, 4s, 78m2.

Sesvete Kucilovina Cetverosobna Kuca Bruto 195m2 Zemljiste 486m2 Prodaja

U zgradi je lift i pristup invalidima. Ispred zgrade besplatni javni parking. Velik izbor nekretnina na oglasniku njuskalo.hr. Nalazi se u blizini svih važnijih sadržaja, vrtića, škole, trgovine. Stanu pripadaju i 2 parkirna mjesta, svako po 12.5m2. Prodaja, stan, sesvete, savska cesta, 4s, 78m2. Oglasi za stanove, kuće, poslovne prostore i garaže sa slikama, opisom i cijenama. U stanu je centralno etažno grijanje. Projekt sesvete projekt novogradnje će imati ukupno 11 stanova, a početak radova za svibanj 2022.g. Velik izbor stanova u malim oglasima sa slikom, opisom i cijenom stana sesvete. Stan se nalazi u prizemlju.. Prodaja, stan, sesvete, pirinova ulica, novogradnja.

Kuca Prodaja Sesvete Kasinska 211 M2 Prodaja

Stanu pripadaju i 2 parkirna mjesta, svako po 12.5m2. Ispred zgrade besplatni javni parking. Oglasi za stanove, kuće, poslovne prostore i garaže sa slikama, opisom i cijenama. U zgradi je lift i pristup invalidima. Prodaja, stan, sesvete, pirinova ulica, novogradnja. Stan se nalazi u prizemlju. Stanu pripadaju i 2 parkirna mjesta, svako po 12.5m2. Stanu pripadaju i 2 parkirna mjesta, svako po 12.5m2.

Stambeno Poslovna Kuca Sesvete Popovec Prodaja

Velik izbor nekretnina na oglasniku njuskalo.hr. Nalazi se u blizini svih važnijih sadržaja, vrtića, škole, trgovine. Stan se nalazi u prizemlju. Oglasi za stanove, kuće, poslovne prostore i garaže sa slikama, opisom i cijenama. Prodaje se stan od 40m2, naselje iver, sesvete.

Prodaja Kuca Sesvete Kuce Prodaja Sesvete Nekretnine Njuskalo

Projekt sesvete projekt novogradnje će imati ukupno 11 stanova, a početak radova za svibanj 2022.g. Oglasi za stanove, kuće, poslovne prostore i garaže sa slikama, opisom i cijenama. U zgradi je lift i pristup invalidima. U stanu je centralno etažno grijanje. Projekt sesvete projekt novogradnje će imati ukupno 11 stanova, a početak radova za svibanj 2022.g. Prodaja, stan, sesvete, pirinova ulica, novogradnja. Stanu pripadaju i 2 parkirna mjesta, svako po 12.5m2. Oglasi za stanove, kuće, poslovne prostore i garaže sa slikama, opisom i cijenama.

Popular posts from this blog

Drvene Stolice Za Ljuljanje